Hirdetés

Valaki 16 ezer dollárt is hajlandó kifizetni érte.

Joe Biden amerikai elnök múlt heti beiktatása után vált mémmé Bernie Sanders vermonti szenátor fotója, melyen a szociáldemokrata politkus egy vastag, kötött kesztyűben, egy széken ücsörögve szemlélte a beiktatást. A mém-generátor gyorsan beindult az interneten, és hirtelen mindenütt Bernie Sanders "ücsörgött". 

Designboom szúrta ki, hogy az Ebayen már egy horgolt Bernie Sanders-babára is lehet licitálni, amire cikkünk írásakor a legmagasabb ajánlat 16 ezer dollár volt.  A Tobey Time Crochet által megalkotott Bernie Sanders baba rendkívül precízen ábrázolja a politikust, olyan részletekre is ügyelve, mint szemüvege, a kék műtős maszk és persze a híressé vált kötött kesztyű! A babát természetesen úgy készítette el az alkotó, hogy a híressé vált fotóhoz hasonlóan, ülő pozícióba lehessen letenni. A baba készítője, a Tobey Time Crochet facebook oldalán elárulta, hogy korábban már volt egy Bernie Sanders mintája, amit csak ki kellett egészítenie a kabáttal és a kesztyűvel. 

Az elsőként elkészült Bernie Sanders babára már csak néhány óráig lehet licitálni, de aki esetleg el szeretné készíteni saját magának, annak a Tobey Time Crochet elérhetővé tette a mintát. 
 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Sorsszerű találkozás a kokeshikkel

Sorsszerű találkozás a kokeshikkel

Tóth-Vásárhelyi Réka és a japán fababák készítése.

A világ leghosszabb támaszközű hídja épül Törökországban

A világ leghosszabb támaszközű hídja épül Törökországban

Igazi szimbólum lesz, hemzseg a török történelem fontos dátumaitól.

Az ember, aki a harmincas években megtervezte a hatvanas éveket

Az ember, aki a harmincas években megtervezte a hatvanas éveket

Norman Bel Geddes neve az utóbbi időben feledésbe merült, holott az ipari formatervezés korszakalkotó zsenijéről van szó.

Hirdetés